La Patronne

Een inrichting van ’t Huis van Oordeghem vraagt heel wat creativiteit en vakkennis, alsook het juiste meubilair en vooral de juiste stoffering. Vandaar dat ’t Huis van Oordeghem hoog inzet op gepersonaliseerde kussens in kwalitatieve stoffen.

Vanuit de stalenkamer met meer dan 2000 stoffen stelt La Patronne een op maat gemaakt moodboard voor aan haar klanten. Van Etro en Loro Piana over Limonta tot Pierre Frey en Hermès: de mooiste merken worden aangevuld met een eigen collectie top-stoffen.

Kwaliteit

Meer nog dan in het interieur is kwaliteit voor outdoor stoffering essentieel. Op de stoffen van La Patronne heeft de zon geen vat, de kleuren blijven hun intensiteit behouden. Op die manier slagen de stoffen erin een buiten-setting blijvend naar een hoger niveau te tillen.

De tactiliteit, de kleuren, de prints, maar net zo goed details als stiksels, biezen en pasmanterie zorgen voor een eindeloos aanbod.  De creativiteit van ’t Huis van Oordeghem tezamen met de know-how van een lokaal naaiatelier, dat is de ‘Cushion Couture’ van La Patronne.

 

Gerelateerde projecten