“Wat een interieurarchitect binnen doet, doen wij buiten.”

Welkom bij ’t Huis van Oordeghem, waar hemel en aarde wordt verzet om uw buitendroom waar te maken. Waar de beleving van tuin, terras of poolhouse centraal staat. “Wat een interieurarchitect binnen doet, doen wij buiten. Het samenbrengen van meubilair, textiel en accessoires om de beschikbare ruimte naar een hoger niveau te tillen. Het enige wat we niet kunnen beloven, is mooi weer. Voor al de rest zoeken we een oplossing.

White Glove Service Worldwide Delivery

Van Knokke tot Lissabon, van Sint-Martens-Latem tot Dubai: de aanpak van ’t Huis van Oordeghem is een totaalbeleving. Het begint met een individueel contact met de klant en eindigt in een white-glove aflevering die tot het kleinste accessoire wordt verzorgd.
Een onberispelijke service die intussen een handelsmerk is geworden.

Laat ons luisteren

De persoonlijke aanpak. Dat is waar ’t Huis van Oordeghem hoog op inzet. Luisteren naar wensen en verlangens, toetsen naar smaken en sferen, inspireren wat betreft vormen en materialen. Sinds enkele jaren werken we op afspraak voor wie met een concreet project wil langskomen. Die strategie zorgt ervoor dat we tijd kunnen maken, dat we ideeën kunnen uitwisselen, dat we samen kunnen beginnen dromen van uw buitenproject en dat we intussen uitgebreid kunnen rondwandelen in onze inspirerende showroom (anno 1709) boordevol absolute topmerken in de designwereld.

Cushion Couture

Een inrichting van ’t Huis van Oordeghem vraagt heel wat creativiteit en vakkennis, alsook het juiste meubilair en vooral de juiste stoffering. Vandaar dat ’t Huis van Oordeghem hoog inzet op gepersonaliseerde kussens in kwalitatieve stoffen.

Vanuit de stalenkamer met meer dan 2000 stoffen stelt La Patronne een op maat gemaakt moodboard voor aan haar klanten. Van Etro en Loro Piana over Limonta tot Pierre Frey en Hermès: de mooiste merken worden aangevuld met een eigen collectie top-stoffen.

De tactiliteit, de kleuren, de prints, maar net zo goed details als stiksels, biezen en pasmanterie zorgen voor een eindeloos aanbod.  De creativiteit van ’t Huis van Oordeghem tezamen met de know-how van een lokaal naaiatelier, dat is de ‘Cushion Couture’ van La Patronne.

Op eigen houtje

Daar waar andere meubelcollecties stoppen, daar begint het verhaal van de HH Collectie. Tafels die de standaardgroottes overstijgen, monumentale banken en salontafels in het mooiste hout. Guy Vermeirsch van ’t Huis van Oordeghem  kroop aan de designtafel en zette zijn jarenlange ervaring om naar een eigen, hoogkwalitatieve collectie artistieke objecten.

Binnen de HH Collectie worden geen compromissen gemaakt qua materialen, qua vormen en afmetingen. Kwaliteit is key, zoals het ’t Huis van Oordeghem betaamt.

Oog voor detail

De designsector is zeer visueel gedreven, de jongste jaren zelfs meer en meer. ’t Huis van Oordeghem investeert dan ook al ruim vijftien jaar in topfotografie voor haar projecten. Cafeine, het fotografiebureau van Thomas De Bruyne, is gespecialiseerd in het vastleggen van design, zowel binnen als buiten. Als huisfotograaf van ’t Huis van Oordeghem wist Thomas zich intussen te perfectioneren in het capteren van grafische layouts, van tactiele materialen en van details die het verschil maken. Dat Thomas zelf een grote passie koestert voor alles wat met meubilair, kunst en decoratie te maken heeft, wordt duidelijk in zijn bijzonder karaktervol en elegant werk.