Eigenzinnig paviljoen.
Doordacht gebruik van een complexe tuin.

Warmte, sfeer en gezelligheid creëren in een bijzonder grote tuin, dat vraagt een doordacht gebruik van kleuren en materialen. De verschillende terrassen zijn immers van overal zichtbaar. We creëerden toch wat sereniteit door het gebruik van mooie warme tinten als kaki, roest, terracotta en karamel.

Een echte klassieker is de Carlotta loungestoel, ontworpen door Afra en Tobia Scarpa voor het Italiaanse Cassina. Toch kreeg die klassieker een twist. La Patronne, de partner van ’t Huis Van Oordeghem die textiel op maat creëert, riep de oorspronkelijke, iets dikkere  vintage modellen van deze Carlotta opnieuw tot leven.

Een grote tuin met veel bomen en vijvers vraagt ook in de inrichting een duidelijke link met de natuur. Die link wordt gemaakt door de organische eettafel, het hout en de zachte tinten aan de eettafel. Ook voor deze stoeltjes werden de kussens op maat gemaakt.

In deze prachtige tuin wordt de aandacht getrokken door een wel heel bijzonder object: een restant van De Berlijnse Muur. Beide kanten van het kunstwerk hebben een boeiende tekening en de job van ’t Huis Van Oordeghem bestaat er dan ook in om zulke werken de kans te geven om te spréken. Geen opvallende kleuren en vormen dan ook in dit project, maar natuurlijke, zachte vormen die perfect blenden bij het water en de tuin.

Terug naar overzicht