Casual Comfort.

Almaar vaker zien we dat een luxueus project niet noodzakelijk prestige of bling bling moet uitstralen. Wel integendeel: een comfortabele en toegankelijke beleving van topdesign staat steeds meer bovenaan de wensen van ons clienteel. En dat was in dit project niet anders, waar topstukken van merken als Baxter, Gloster en Tribù dat ultieme comfort garanderen.

In dit uitzonderlijke project van architecte Anja Visser werd de grens tussen binnen en buiten vervaagd en stond ’t Huis Van Oordeghem ook in voor de inrichting van de ontspanningsruimte binnen. Belangrijkste wensen hier waren casual sfeer gecreëerd door de meest comfortabele stuks op de markt.

De casual sfeer werd doorgetrokken op de verschillende terrassen, waar gezellige kussens en warme kleuren primeren. Zij zorgen ook voor dat uitnodigende effect, zowel bewoners als gasten voelen zich hier meteen op hun gemak. Kleuren en materialen werden hier eerder sober ecru gehouden om de aandacht te vestigen op het prachtige uitzicht over de tuin en de boomgaarden.

In de zithoek bij de open haard op het terras werden kleuren en motieven onderling gecombineerd. De sfeer wordt hier vooral geperfectioneerd door details: een mandje, een bijzettafel in keramiek, een gezellige poef, …

 

Terug naar overzicht