window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-XHHFQQD2M6');

Hip to be Square.

Waar oud en nieuw samenkomen: een authentieke vierkantshoeve met modern paviljoen en prachtig zicht op het achterliggende Scheldeland.

Een project waar ’t Huis Van Oordeghem hart en ziel kon inleggen. Een goede klik met de eigenaar zorgde ervoor dat het volledige interieur aan ons werd toevertrouwd. De grote kunst hier bestond erin om zowel het oude, doorleefde karakter van de vierkantshoeve alle eer aan te doen maar tegelijk de link te leggen met het moderne, nieuwe paviljoen met zwembad achteraan. Tijdloosheid werd het codewoord.

De ontbijttafel van Alinea verrijst als een sculptuur eerder dan gewoon een tafel. Geïnspireerd op de vloeren in travertin werd ook de tafelpoot in datzelfde materiaal uitgevoerd. Dezelfde tafel komt in dit project ook nog terug in een ander formaat, om toch dat eenheidsgevoel zoveel mogelijk te garanderen.

De accenten in oudroze leggen de link tussen het terras en het poolhouse, waar datzelfde roze terugkomt in de designs van het Italiaanse luxelabel Paola Lenti. Het lichte hout en de lichte tinten maken een naadloze overgang mogelijk tussen enerzijds de woning en anderzijds het prachtige Scheldelandschap in de verte.

 

Terug naar overzicht