window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-XHHFQQD2M6');

Penthouse A

Antwerpen
Terug naar overzicht

Merken

MAS is more
Architectuur Dieter Vander Velpen

De beige en munt-tinten werden afgestemd op het sobere en artisanale karakter van de travertin. Het tapijt, de poef en de kussens verzachten het geheel dan weer, zodat een subtiel evenwicht ontstaat tussen zacht en hard, yin en yang, mannelijk en vrouwelijk.

De belangrijkste oefening was hier opnieuw om een evenwicht te vinden tussen mooi designmeubilair dat tegelijk een statement maakt maar toch niet te veel aandacht wegtrekt van het weinig alledaagse uitzicht. Dat is precies wat dit terras doet: uitnodigen om achterover te leunen en in alle rust te genieten van het zwembad en het uitzicht.

Een grote impact maken op een relatief klein terras. Dat was het opzet bij dit prachtig ingerichte appartement met uitzicht over het MAS.

 

Terug naar overzicht