Low season

Tot uw dienst

Als klant verdient u onze onverdeelde aandacht, daarom vragen we vriendelijk, voor bezoek aan showroom,  een afspraak te maken. Deze manier van werken werd sinds 2020 steeds goed onthaald, dit gaf ons de mogelijkheid u nog gerichter en efficiĆ«nter van dienst te zijn.


Showroom : welkom na afspraak 09/ 365 46 60 

Office : dinsdag t.e.m. vrijdag 09:00 - 12:00 & 13:30 - 18:00

Uitzonderlijk gesloten 10/11/12 november 

Gesloten : zaterdag, zondag & maandag 

( met uitzondering van voorafgaandelijke afspraak ) 

Openingsuren

Meer dan ooit lopen binnen en buiten in mekaar over. 't Huis van Oordeghem stemt dan ook graag uw tuin of terras af op de architectuur van uw huis of appartement. "Het kan een grote meerwaarde betekenen om ons zo vroeg mogelijk bij uw bouw- of verbouwproces te betrekken. Elk project moet immers zowel praktisch als esthetisch aansluiten bij de omgeving." Een omgeving die in binnen- of buitenland kan liggen. De full-service van 't Huis van Oordeghem - inclusief design, ontwerp, levering als aankleding - reikt van België tot Genève, Marbella, Lissabon, Tel-Aviv en Jerusalem.

Openingsuren Openingsuren

Welkom bij 't Huis van Oordeghem, waar hemel en aarde wordt verzet om uw buitendroom waar te maken. Waar de beleving van tuin, terras of poolhouse centraal staat. "Wat een interieurarchitect binnen doet, doen wij buiten. Het samenbrengen van meubilair, textiel en accessoires om de beschikbare ruimte naar een hoger niveau te tillen. Het enige wat we niet kunnen beloven, is mooi weer. Voor al de rest zoeken we een oplossing."

Openingsuren Openingsuren

Om die buitendroom waar te maken werkt 't Huis van Oordeghem samen met ruim veertig grote designnamen. Van Tribù en Knoll over Dedon, Baxter, Minotti en Manutti tot Paola Lenti. Een brede waaier aan topmeubilair waar net die objecten worden uitgepikt die de perfecte sfeer van uw poolhouse, terras of tuin neerzetten. "Wij gaan prat op een erg persoonlijke aanpak. Wij leren de bewoners graag kennen om ons zo te kunnen inleven in hun wereld. Geen twee tuinen of terrassen zijn dezelfde. Ook buitenkomen moet aanvoelen als thuiskomen."

BEKIJK ALLE PROJECTEN